Drijver Advies

Hypotheken

U heeft een woning op het oog of heeft al een woning gekocht. Misschien heeft u zelfs al een offerte voor een hypotheek, maar is u nog veel niet duidelijk.

Er moet een hypotheek geregeld worden, maar waar moet u beginnen? De vele aflossingsvormen, rentemogelijkheden en alle aanbieders roepen dat zij u de beste hypotheek kunnen bieden. Vervolgens nog allemaal goed bedoelde adviezen van vrienden en familie en u ziet door de bomen het bos niet meer.

U kunt afspraken gaan maken met allerlei banken en hypotheekaanbieders, de voorwaarden gaan vergelijken en dan proberen de juiste keus te maken of u belt Drijver Advies voor een afspraak. U bent daarmee verzekerd van een ervaren adviseur met de titels Erkend Hypotheek Adviseur en Hypothecair Planner.

‘Een hypotheek is de kapstok van uw financiële huishouding.’

Deze zin zegt alles, want een goede hypotheek doet zijn werk op vele gebieden. Niet alleen een lage maandlast is belangrijk, maar wat gebeurt er als u komt te overlijden, arbeidsongeschikt raakt of werkloos? Het regelen van een hypotheek is financiële planning.

Wij informeren u, bespreken uw wensen, zoeken op de markt naar de juiste vorm en adviseren. Wij nemen u het werk uit handen en begeleiden u in het kiezen van de juiste hypotheek voor uw situatie. Ook na de keus nemen wij u het werk uit handen in het contact met de taxateur, de bank, de verzekeraars, de notaris en eventueel andere instanties.

Als u ons belt voor een afspraak dan leggen wij in een eerste kennismakingsgesprek graag onze werkwijze uit.

Erkend SEH Erkend LHP