Drijver Advies

Over Drijver Advies

‘Uw wens onze drive’

Een zeer bewust gekozen motto. Op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeren zet Drijver Advies namelijk uw wens als klant centraal in de advisering. Als u klant wordt bij Drijver Advies is een jarenlange relatie, met vertrouwen als basis, ons doel.

Ervaring

Onze adviseur is Peter Drijver. Hij is sinds 1998 werkzaam in de financiĆ«le sector. Gedurende deze periode was hij adviseur bij RVS (dochter van ING). Daarnaast was hij financieel adviseur voor ING Bank en Postbank. Vanuit deze functies heeft hij alle werkzaamheden die bij het vak horen leren kennen. Naast alle vakdiploma’s is hij Erkend Hypotheek Adviseur (EHA) en Erkend Hypothecair Planner (EHP).
In 2009 heeft hij het besluit genomen onafhankelijk verder te gaan. Dit heeft geleid tot de oprichting van Drijver Advies.

Bestaat onafhankelijk advies?

Hierop zegt Drijver Advies volmondig ja. Wij zijn een volledig zelfstandig en adviesvrij bedrijf. Wij werken met veel verzekeringsmaatschappijen samen maar hebben met geen enkele maatschappij contractuele verplichtingen. Dat betekent voor u dat wij volledig vrij zijn in de keuze van de producten die wij u kunnen adviseren. Ook in uw vergoeding voor onze kosten zijn wij volledig vrij. Lees hier meer over in ons ‘Dienstverleningsdocument’. Wilt u weten met welke maatschappijen we zaken doen, dan verwijs ik u naar ‘Onze Partners’.

Drijver Advies verkoopt nooit ‘nee’?

Jazeker wel. Soms is het niet verantwoord om bepaalde financiële keuzes te maken. Dan vertellen we u liever de waarheid dan dat we u een product adviseren waar wij niet achter staan. Dat is de basis voor uw vertrouwen in ons.

Erkend SEH Erkend LHP