Drijver Advies

Pensioenen

Pensioen; gestopt met werken en dan lekker genieten van alle vrije tijd. Dingen doen waar u nooit de tijd voor heeft gehad. Misschien die verre reis of toch nog een boot kopen? Maar is dit voor u wel weggelegd?

Meer dan de helft van de werkende Nederlanders verwacht minimaal 70% van het laatstverdiende inkomen te krijgen na pensionering. Het behalen van deze 70% is echter meer uitzondering dan regel. Veel gepensioneerden kunnen niet denken aan reizen of een boot, maar hebben het financieel aanmerkelijk slechter gekregen.

En wat als u uw pensioenleeftijd niet haalt, wat betekent dit voor uw nabestaanden? Weet u zeker dat zij in de woning kunnen blijven wonen en niet financieel in de problemen komen?

Wilt u duidelijkheid over uw situatie dan kan Drijver Advies u daarbij helpen. Wij leggen u op een eenvoudige wijze uit hoe de pensioenvoorzieningen in Nederland geregeld zijn en kunnen uw persoonlijke situatie doorrekenen. Wij tonen u uw salarisstrook van nu, van na uw pensionering en van uw nabestaanden Dit doen wij in duidelijke overzichten in netto bedragen per maand.

Mocht er, na de financiële analyse van uw situatie, blijken dat er aanvullende voorzieningen nodig zijn dan helpt Drijver Advies u om te zoeken naar de beste oplossing bij uw situatie.

Als u ons belt voor een afspraak dan leggen wij in een eerste kennismakingsgesprek graag onze werkwijze uit.

Erkend SEH Erkend LHP